خدمات CNC گوشی

معرفی آی او اس ۱۵ و هر آنچه درباره آن باید بدانید.

معرفی آی او اس 15 و هر آنچه درباره آن باید بدانید.
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

در ژوئن ۲۰۲۰ بود که در مراسم WWD7 اپل از نسحه جدید سیستم عامل خود یعنی آی او اس ۱۵ رونمایی کرد. ما در این مقاله قصد داریم دانسته‌های خود را در مورد این سیستم عامل با شما به اشتراک بگذاریم.

نسخه رسمی iOS 15 در ۲۹ شهریور ساعت ۲۱:۳۰ منتشر شد که برای تمام گوشی iPHONE از ۶S به بعد قابل استفاده است .

نسخه ۱۴ سیستم عامل iOS دارای ابزار و قابلیت‌های بسیار زیادی بود و نسبت به نسخه قبلی آی او اس یعنی آی او اس ۱۳ پیشرفت چشم گیری داشت. و از هر نظر بسیار تکمیل‌تر و کاربردی‌تر بود ، ولی بی‌عیب هم نبود. حال iOS 15 با آپدیت کردن قابلیت‌های نسخه قبلی سعی به رفع باگ و مشکلات نسخه ۱۴ کرده است.

معرفی آی او اس 15 و هر آنچه درباره آن باید بدانید.

ویژگی‌های آی او اس ۱۵ چیست ؟

موبایل چی در ادامه قصد بر معرفی تعدادی از مهم ترین قابلیت‌های جدید این سیستم عامل فوق العاده هوشمند را دارد با ما همراه باشید.

۱- افزایش تمرکز

اپل در آی او اس ۱۵ از از حالت Fucos رونمایی کرده که همانند حالت Not Distrub  می‌باشد ولی با این ویژگی که می‌توان برای تایم‌های مختلف در زمان‌های مختلف برنامه ریزی کرد تا به صورت خودکار این حالت فعال و غیرفعال شود.

افزایش تمرکز

۲- افزایش امکانات برای اشتراک‌گذاری

دربسیاری از برنامه‌های آی او اس همانند Photos ، سافاری ، اپل موزیک و … بخش جدیدی به نام Share With You اضافه شده است که از طریق آن می‌توان تمام Message را که با شما به اشتراک گذاشته شده است را مشاهده کنید.

افزایش امکانات برای اشتراک‌گذاری

۳- اشتراک‌گذاری اطلاعات مربوط به سلامتی

با اینکه اطلاعات پزشکی باید محرمانه باشد ولی می‌توان این اطلاعات را برای پزشک یا پدر و مادر ارسال کرد . اپل نیز برای راحت‌تر کردن این موضوع در اپ Apple Health امکان اشتراک گذاری اطلاعات پزشکی را اضافه کرده است.

اشتراک‌گذاری اطلاعات مربوط به سلامتی

۵- بررسی ثبات راه رفتن

این سیستم عامل فوق العاده هوشمند توانسته با استفاده هوش مصنوعی در Apple Health مدت زمان و عادت‎‌های پیاده روی فرد را بررسی کند و در صورت بروز علائم هشدار زمین خوردن را به فرد می‌دهد که برای سالمندان و بیماران بسیار کاربردی و مناسب است.

۶- افزایش جزئیات در اپل مپس

Apple Maps ار اپلیکیشن‎‌هایی است که در سیستم عامل آی او اس ۱۵ مورد آپدیت قرار گرفته این آپدیت به این گونه است که در بعضی از شهرها بسیاری از بناهای معروف با زوم کردن نقشه به صورت سه بعدی نمایش داده می‌شود . از جمله شهرهایی که اپل مپ در آن پشتیبانی می‌شود نیویورک ، سانفرانسیسکو ف ، لندن و … است .

افزایش جزئیات در اپل مپس

۷- پیشرفت‌های FaceTime

یکی از قسمت‌هایی که در این سیستم عامل مورد چندین آپدیت پیشرفته‌تری قرار گرفته است ، اولین آپدیت حالت پرتره هست به این صورت عمل می  کند که سوژه را از بکگراند جدا و پس زمینه را تار می کند.

دومین آپدیت مهم این قسمت قابلیت Share Play هست این قابلیت به این صورت عمل می‌کند که شما میتوانید به صورت تماس تصویری آنلاین یک ویدیو ، یک موزیک را از طربق Apple Music یا Apple Tv plus را به صورت گروهی و دسته جمعی مشاهده کنید.

پیشرفت‌های FaceTime

۸- قابلیت Live Text در iOS 15

قابلیت جدیدی که در این آپدیت ازش رو نمایی شد Live Text بود به این صورت عمل می‌کند که از طریق دوربین می‌تواند نوشته را بخواند و با این قابلیت افراد می‌توانن کارهای بسیار زیادی را انجام دهند ، برای مثال به راحتی می‌توان رمز وای فای یک رستوران را خوانده و به شبکه متصل شد و یا با خواندن اسم یک کتاب می‌توان به سرعت به اطلاعات آن کتاب پی برد.

با کمک قدرت پردازش موتور عصبی اپل / Neural Engine دوربین گوشی می‌تواند به سرعت یک متن را شناسایی و آن را در لحظه کپی کند.

قابلیت Live Text در iOS 15

۹- قابلیت جدید Find My

برنامه Find My به این صورت عمل می‌کند که دو گجت مثل Air pad  و Apple Watch را از طریق گوشی به هم متصل کرده و در صورت افتادن مقداری فاصله‌ی زیاد بین این دو گجت اعلام می کند که یکی از گجت های خود را  جا گذاشته اید.

قابلیت جدید Find My

۱۰- افزایش کنترل حریم خصوصی

اگر شما به قسمت Privacy در تنظیمات گوشی آیفون مراجعه کنید آخرین قسمت گزینه Record App Activity را فعال کنید. عملکرد این قابلیت به این گونه است که تمام دسترسی برنامه‌های شما را در طول یک هفته گذشته که به گالری ، لوکیشن ، پیام‌ها ، مخاطبین و …. داشته‌اند با تاریخ و زمان دقیق دخیره کند.

مشکلات یا باگ های iOS 15

این درست است که کمپانی اپل در حوزه تولید دستگاه‌های هوشمند و سیستم عامل‌های مک و iOs جزء بهترین‌ها و بزرگترین شرکت‌ها است و برای ارائه یک سیستم عامل جدید مدت‌های طولانی تست و رفع اشکال می‌شوند ولی وحود باگ در اولین نسخه انتشار شده از یک سیستم عامل جدید به صورت عمومی کاملا طبیعی و اجتناب ناپذیر است.

در اینجا تعدادی از باگ‌های موجود در سیستم عامل آی اوس ۱۵ را برای شما لیست کرده تا با ایرادات آن بهتر آشنا شوید.

  • بسیاری از کاربران با وجود داشتن حافظه خالی در آیفون، خطای ظرفیت آیفون تقریبا پر است را در iOS 15 دریافت می‌کنند.
  • برنامه نقشه اپل وقتی برای اولین بار در آی او اس ۱۵ باز می‌شود، با کرش مواجه می‌گردد. ریستارت این مشکل را رفع می‌کند.
  • برنامه بازطراحی شده هواشناسی با قابلیت Accessibility مشکل دارد.
  • سافاری با رندر صفحات مشکل دارد و برای برخی از کاربران از کار می‌افتد.
  • کیفیت تصاویر نمایش داده شده در iOS 15 به خوبی آی او اس ۱۴ نیست. اپل نیز این موضوع را تایید کرده و در آپدیت بعدی رفع می‌گردد.
  • زمانی که آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس به یک سوژه خیلی نزدیک می‌شوند، دوربین به حالت ماکرو سوییچ می‌کند.
  • پلیری که در برنامه Files، سافاری و … حضور دارد، هنگام انتقال صدا به یک خروجی اکسترنال با مشکل مواجه می‌شود
  • خاموش/روشن کردن فابلیت حذف نویز فعال ایرپاد پرو از طریق سیری امکان پذیر نیست.
  • تاچ ال سی دی بعضی از کاربران با مشکل روبرو شده و و گاهی عملکرد درستی ندارد.

به iOS 15 به‌روزرسانی کنیم؟

همانطور که در این مقاله خواندید سعی براین داشتیم تا شما را با تمام قابلیت‌های مهم و همچنین باگ‌های موجود در این نسخه آشنا کنیم ، حال تصمیم با خود شماست پیشنهاد ما به شما ابتدا نصب نسخه بتا آی او اس ۱۵ چرا که نسخه بتا در سیستم عامل ها نسخه سبک‌نر از نسخه اصلی بوده و به طبع باگ‌های کمتری نسبت به اصلی دارد.

بعد از نصب نسخه بتا و بروز ندادن مشکل در گوشی آیفون شما می‌توانید نسخه اصلی iOs 15  را نصب کرده و از تمام امکانات موجود در این سیستم عامل استفاده و لذت ببرید.

برای نصب این سیستم عامل راه های متفاوتی وجود دارد که پیشنهاد ما با استفاده از مرورگر سافاری آیفون به سایت اپل مراجعه و دانلود کنید.

امتیاز
حسین

حسین

سلام من حسین هستم و سعی می‌کنم اطلاعات و تجربیات خودم و چالش‌هایی که با دیوایس‌های اپل دارید رو برای شما به قلم بیاورم و با شما به اشتراک بذارم.
به دنیای اپل و محصولاتش علاقه دارم و امیدوارم گوشه‌ای از این لذت و علاقه من موقع خواندن مطالبم، به شما هم منتقل بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − ده =