خدمات CNC گوشی

۱۰ مشکل اصلی برد گوشی آیفون و تعمیر آن

مشکل اصلی برد گوشی آیفون و تعمیر آن
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

برد گوشی آیفون یا مادربرد که به آن Main Board یا Mother Board هم گفته می شود قلب تپنده هر گوشی هوشمند بوده است ، تمام ماژول‌های یک گوشی هوشمند بر روی این برد قرار می‌گیرد تا هماهنگی مورد نیاز بین ماژول‌ها و عملکرد آن‌ها و کارایی کاملا درست آن‌ها را بر عهده بگیرد.

اگر دستگاه شما به خوبی کار نمی‌کند یا آنکه به طور مداوم خاموش و روشن می شود، احتمالاً برد اصلی آن دچار مشکل شده است. مشکل و ایراد در برد اصلی تلفن، احتمال خرابی در دیگر قطعات را افزایش می دهد. در صورتی که احتمال به خرابی در برد اصلی آیفون را می دهید، باید سریعا آن را تعمیر نمایید.

برد گوشی آیفون

اتفاقاً تعدادی از قطعات وجود دارد که به طور جمعی برای مادربرد کار می کنند. بسته به اهداف و عملکردهای مختلف آنها، آی سی های مختلف متصل به برد باعث می شود که دستگاه کار کند. برخی از مدارهای مجتمع متداول (IC) عبارتند از آی سی برق که نقش مؤثر خود را برای تبدیل، توزیع و ذخیره‌سازی توان ایفا می کند، آی سی کنترل چند رسانه ای تعبیه شده که نقش آن کنترل دسترسی به سیستم و همچنین مدیریت ذخیره‌سازی است. داده ها، و آی سی های مختلف دیگری وجود دارند که کار خود را انجام می دهند تا به مادربرد جان ببخشند. در کنار آی سی ها، واحد پردازش مرکزی (CPU) و تراشه باند پایه نیز نقش فعال خود را در مادربرد ایفا می کنند.

دلایل معیوب بودن مادربردها و راه حل های آن

در اینجا باید یک چیز را پاک کرد که اگر مادربرد دستگاه شما به طور کامل شکسته یا آسیب دیده است، هیچکس در دنیا وجود ندارد که بتواند آن را تعمیر کند. متخصص تعمیرات آیفون فقط می تواند مادربردهایی را تعمیر کند که قسمتی از آن آسیب دیده باشد یا برخی از قطعات معیوب داشته باشد. کارشناس ابتدا عیب را تشخیص می دهد و سپس زمان و هزینه مورد انتظار برای تعمیر برد را به شما می گوید.
ایراد کوچک یا بزرگ، تعمیر مادربرد یک دستگاه آیفون به مهارت و تجربه بالایی نیاز دارد و فقط یک مهندس حرفه ای می تواند این کار را انجام دهد. در غیر این صورت، یک فرد بی تجربه می تواند وضعیت را برای شما بدتر کند.

برخی از دلایل رایج خرابی مادربرد عبارتند از:

  • یک قطره: یک قطره از دست شما می تواند به گوشی شما آسیب جدی وارد کند.
  • گرمای بیش از حد: همچنین می تواند مادربرد شما را معیوب کند.
  • اتصال برقی: شارژ بیش از حد کافی یا اتصال کوتاه برقی نیز می تواند به مادربرد آسیب برساند.
  • عدم حساسیت: همچنین می تواند انواع مختلفی از خطاها را در مادربرد ایجاد کند.
  • عدم پاسخگویی صفحه لمسی: عدم پاسخگویی صفحه لمسی نیز یکی از دلایل معیوب بودن مادربردها است.
  • آسیب آب: یکی از شایع ترین علل خرابی مادربردها است.

انواع برد ایفون که باید بشناسید:

به طور کلی در بخش سخت‌افزار گوشی های اپل، سه نوع برد اصلی در بازار موجود هست و از آن استفاده می شود. این سه برد شامل موارد زیر است:

  • برد اورجینال

به این قطعه، برد اورجینال با فینگر آیفون گفته می شود. در واقع مدل اصلی ماردبردهای آیفون است که تمامی قطعات که بر روی برد سوار هستند، از نظر فیزیکی سالم می باشد. در صورتی که نیاز به تعویض مادربرد باشد، باید قطعه اورجینال آن را تهیه کنید. برخی از بردهای موجود در بازار دارای تاچ آی دی و فیس آی دی هستند.

  • برد آیکلود

برد آیکلود آیفون به طور معمول بدون فینگر است. برد ایکلود قفل می باشد، اما شما می توانید از قطعات روی برد برای برد یک گوشی دیگر استفاده کنید. معمولاً در تعمیرات گوشی آیفون، زمانی که قطعات روی برد آسیب دیده و نیازی به تعویض برد نیست، از قطعه های برد ایکلودی برای تعمیر استفاده می کنند.

  • برد آیفون داغی بدون هارد

برد داغی آیفون عمدتاً بدون هارد می باشد. این قطعات بر روی گوشی های دیگر نصب بوده و دیگر قابل استفاده نیستند. به همین خاطر تعمیرکاران تلفن همراه معمولاً از قطعات آن در دستگاه های دیگر استفاده می کنند و یا برای آموزش و شناسایی برد ایفون مورد استفاده قرار می گیرد.

علائم خرابی برد گوشی آیفون:

شاید برای شما هم سؤال پیش آمده باشد که خرابی برد با چه علائمی در گوشی نمایان می شود. به طور کلی باید گفت که تشخیص ایرادات برد تنها توسط تعمیرکاران تلفن همراه انجام می شود. با این حال اگر با موارد زیر در هنگام استفاده از ایفون روبرو شدید، به احتمال زیاد مشکل از برد دستگاه می باشد.

  • گوشی به طور ناگهانی ریستارت شده و یا مدام هنگ می کند.
  • گوشی به طور مداوم روشن یا خاموش شود.
  • زمانی که موبایل را روشن می کنید، سیستم عامل آن بالا نیاید و روی لوگو اپل توقف کند.
  • گوشی به طور کامل خاموش شده و با هیچ عملیاتی روشن نشود.
  • هنگام شارژ کردن گوشی، باتری شارژ نشده و یا خیلی زود شارژ آن خالی شود.
  • از کار افتادن دوربین، اسپیکر یا میکروفون آیفون به طوری که با ریست کردن گوشی نیز درست نشود.
حسین

حسین

سلام من حسین هستم و سعی می‌کنم اطلاعات و تجربیات خودم و چالش‌هایی که با دیوایس‌های اپل دارید رو برای شما به قلم بیاورم و با شما به اشتراک بذارم.
به دنیای اپل و محصولاتش علاقه دارم و امیدوارم گوشه‌ای از این لذت و علاقه من موقع خواندن مطالبم، به شما هم منتقل بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + دوازده =